facebook linkedin twitter

Mirko Schrijvershof

41 jaar

Mijn referenties

Edwin Koldenhof

Manager Financieel Advies
Rabobank Graafschap

Mirko is een echte klanten man. Zijn interesse in de medemens en zijn goed ontwikkelde algemene kennis maakt dat hij op ieder niveau kan levelen.

Dit uit zich onder andere in de vele netwerken waarin Mirko actief is en waarin hij zich inzet voor het goede doel. In de wielerwereld heeft hij veel contacten.

Mirko is een vakman die het goede wil voor de klant en verbinding weet te maken en de klantverwachtingen weet te overtreffen.

Door zijn klant gerichtheid stelt hij zichzelf vaak op een tweede positie. Je kunt dan ook altijd bij hem terecht. Door hierin meer tijd voor zichzelf in te plannen kan hij nog krachtiger over komen. Mirko denkt in oplossingen, is creatief en houdt van vernieuwing. Een teamplayer die gaat voor het hoogst  haalbare.

Mirko is een echte gastronomische levensgenieter met gevoel voor hospitality.

 

Mathilde Vos-Gras

Projectmanager, Coach, Management, Consultant, Verandermanager
Rabobank Nederland

Mirko is een prettige en sociale collega om mee samen te werken . Hij gaat voor zijn werk en doet dit deskundig. Hij leverde ook zijn bijdrage aan extra activiteiten. Hij werd door klanten en collega.'s gewaardeerd

Lucienne Verel

Manager MKB en Bedrijvendesk at Rabobank Maas en Waal
Rabobank

Mirko was Adviseur in mijn team toen ik manager vestigingen was bij Rabobank Arnhem en Omstreken. Mirko viel op door zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen. Mirko was een harde werker die niet terugdeinsde voor complexe materie of situaties, ik kon altijd op hem rekenen. En het belangrijkste van alles, klanten waren ook erg tevreden over hem. Hij was een goede sparringpartner die klantwaarde hoog in het vaandel heeft staan. Hij is altijd bereid een stapje extra te zetten. Mirko was en is een heel prettig persoon om mee samen te werken!

 

Mijn competenties

Netwerken

9

Inspirerend samenwerken

8

Beheer en procesmatig werken

6

Klantgerichtheid en beleving

9

Creativiteit

8

Mijn favoriete boeken en films