Henriette in 1 minuut

hard met hart

Ik ben medewerker die met passie, lef en ondernemerschap gaat voor resultaat. Vanuit mijn emotionele betrokkenheid ben ik in staat anderen uit te dagen te verbeteren (prikkelen)....

Lees meer

Ik ben medewerker die met passie, lef en ondernemerschap gaat voor resultaat. Vanuit mijn emotionele betrokkenheid ben ik in staat anderen uit te dagen te verbeteren (prikkelen). Waarbij ik de strijd durf op te zoeken om eenheid te creëren.

Iemand die met de combinatie van hoofd en hart beslissingen durft te nemen. Zich verantwoordelijk voelt. Door bevlogenheid en enthousiame te tonen geloof in het onmogelijke weet te realiseren en diverse stijlen inzet om zo de bereidheid om te experimenteren vergroot.

Vanuit een open houding treed ik anderen tegemoet. Vanuit oprechte interesse kan ik mensen en opdrachten aan elkaar verbinden. Ik voel mensen aan en geef erkenning zodat die nieuwe kansen worden gezien.

Ik maak lastige zaken in een ongedwongen sfeer bespreekbaar en wanneer het wel nodig is speel ik met respect naar mensen met het mes op tafel.

Mijn persoonlijk hoger doel

met hartstocht mensen aanmoedigen het beste van zichzelf te worden

Gaan voor meesterschap! 
Een meester leert een leven lang en leert hetgeen zij heeft geleerd over te brengen op de mensen om haar heen. Dit kan zij op...

Lees meer

Gaan voor meesterschap! 
Een meester leert een leven lang en leert hetgeen zij heeft geleerd over te brengen op de mensen om haar heen. Dit kan zij op een gedoseerde manier met aandacht, geduld en enthousiasme. Hierdoor blijft geen individu achter op zijn/haar potentiele ontwikkeling en wordt geen mens overvoed. Een echte meester is niet bang voor haar positie en is trots en bescheiden wanneer de mensen om haar heen 'grootser' worden. Een meester is dienend, een begeleider, een adviseur, een coach en een leider. Zelfs als de leerlingen 'groter' worden dan de meester zelf. Dat is de droom van iedere meester, wanneer dat lukt dan pas mag en kun je spreken over meesterschap. 

Mijn foto's

Testimonials

Richard Koolhaas

Managing Consultant
Rabobank

Ik heb Henriette leren kennen als een energiek en gedreven persoon. Zij is in staat om situaties met scherpte...

Lees meer

Ik heb Henriette leren kennen als een energiek en gedreven persoon. Zij is in staat om situaties met scherpte te analyseren door de vraag achter de vraag te stellen. Haar organisatiesensitiviteit is sterk ontwikkeld waardoor zij situaties goed kan inschatten en weet wat er nodig is. Toen Henriette startte in mijn consultancy team had zij nog geen ervaring op dat gebied. Ondanks dit gebrek aan ervaring was ik er van overtuigd dat haar competenties goed zouden aansluiten bij dit profiel. Zij heeft mijn verwachtingen daarbij meer dan overtroffen. Henriette leert zeer snel en weet iedere keer weer maximale toegevoegde waarde te leveren naar de opdrachtgever, hetgeen resulteerde in tevreden klanten en het behalen van de doelstellingen. Ik kan Henriette van harte aanbevelen in consultancy rollen, HR rollen, maar ook in leidinggevende rollen. Henriette is scherp in haar analyses, doeltreffend in haar aanpak, sensitief, verbindend en zeer prettig om mee samen te werken.

Robert Voogt

programmamanager (a.i.) Verzekeren Zakelijke Markt
Voogt Pijl & Partners

Bij de eerste kennismaking zag ik aanstekelijk enthousiasme en drive, maar ik wist niet in welke mate Henriette ook...

Lees meer

Bij de eerste kennismaking zag ik aanstekelijk enthousiasme en drive, maar ik wist niet in welke mate Henriette ook andere invloedsstijlen kon hanteren om invloed uit te oefenen, daar waar het in onze gezamenlijk opdracht van vitaal belang was om te overtuigen. Henriette gaf de indruk als projectmanager wel de weg te weten, maar ik kon toen niet goed peilen hoe sterk ze in de inhoudelijk discussies zou staan.
Haar enthousiasme en drive zijn er onmiskenbaar. Gekoppeld aan een stevige inhoudelijke basis brengt ze haar mening duidelijk naar voren (stellen) zonder te stoppen met vragen. Henriette heeft een niet ‘bedreigende’ manier van invloed uitoefenen. Ze bleek in de praktijk een projectmanager met goede advies-skills. Dat heeft mij naast hygiene factoren als leverbetrouwbaarheid op deliverables vooral ook plezier in de samenwerking opgeleverd. Ik zou Henriette van harte aanbevelen. Vooral op opdrachten die op dat snijvlak van inhoudelijke guidance met projectmanagement moeten worden uitgevoerd.

 

Joost Takens

Manager FA ai.
Hoffelijk

Bij Henriette had ik niet echt ergens twijfel over, maar als ik er 1 moet noemen (in de rol van leidinggevende):...

Lees meer

Bij Henriette had ik niet echt ergens twijfel over, maar als ik er 1 moet noemen (in de rol van leidinggevende): of ze niet teveel in de huid van consultant zou kruipen er is namelijk een verschil tussen leidinggevende en consultant. De ervaring heeft geleerd dat Henriette makkelijk schakelt tussen deze twee stijlen wanneer het past en kan. In de korte periode dat wij hebben samengewerkt heeft ze mij op een prettige wijze gespiegeld, vooral op het feit dat ik moet leren zelf minder hard te werken (kost uiteindelijk meer tijd). En heeft ze een mooie basis gelegd voor het sturen met Lean. Ik zou Henriette vanzelfsprekend aanbevelen ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Ze ziet zaken scherp en durft kritische vragen te stellen en te confronteren. Dit doet Henriette op een natuurlijke en oprechte manier. Daarnaast is ze makkelijk in de omgang.

Kortom: top dat je een nieuwe uitdaging hebt maar jammer dat je hierdoor niet langer bij ons blijft.

Inspirerende boeken en films

Mijn competenties

resultaatgericht

9

verbindend

9

stijlflexibiliteit

8

ondernemend

8

politiek

5